Hylke Greidanus

Het is niet het bedrijf maar de vrouw achter de camera, het is niet de camera maar de fotograaf die het samenspel van licht, onderwerp en kleur bepaalt. Dat maakt mijn passie voor fotografie zo belangrijk.

Mijn naam is Hylke Greidanus (Eindhoven, 1991), half Nederlands/Italiaans en woonachtig samen met mijn man, dochter Skye en Corgi Luna in Son en Breugel.
Op jonge leeftijd wist ik al waarin interesse naar uit ging. Gefascineerd door de oude fotocamera van mijn opa en de mooiste foto’s in de modebladen, was ik er al snel uit wat ik wilde worden, fotograaf!

– Grafisch ontwerp gestudeerd en behaald aan de Eindhovense School, nu Sint Lucas
– Fotografie gestudeerd en behaald aan de Fotovakschool te Venlo

Ik ben in de afgelopen jaren mijn eigen stijl gaan ontwikkelen en kwam ik er als snel achter dat het werken met mensen mijn grote passie in de fotografie is! Dat laat zich zien in de volgende stijlen, romantisch, fris, stoer maar toch stijlvol.

Graag werk ik commercieel, voor veel particulieren maar ook voor bedrijven.

Lets shoot!

“Het is niet het bedrijf maar de vrouw achter de camera, het is niet de camera maar de fotograaf die het samenspel van licht, onderwerp en kleur bepaalt. Dat maakt mijn passie voor fotografie zo belangrijk.”

Happy Custumors

– Keepitsecretstore
– Miss Nederland
– Daily Models
– Frisse Koppen
– Amsterdam Mode Agency
– Ego’s Models Amsterdam
– Black label Amsterdam
– Boeties.nl
– BeBeJou
– Luma
– Koelstra
– I am Little Company
– Style my Day
– and many more!

Please authorize with your Instagram account here